• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Šnicla sa ljutom papričicom i biljnim začinima

Srednje
Srednji
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Gurmanski obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Šnicla sa ljutom papričicom i biljnim začinima
Srednje
Srednji
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • biberа
  • 1 kom. ljute paprike
  • 2 g začinskog bilja
  • so
  • 400 kg šnicli
Šnicla sa ljutom papričicom i biljnim začinima
Priprema

Šnicle izlupajte, posolite, pobiberite i dodajte im suvi biljni začin. Pržite ih u vrelom ulju sa obe strane dok ne budu gotove. Potom narežite ljutu papričicu i stavite preko šnicli. Kao prilog možete poslužiti kuvani krompir i šargarepu. Uživajte!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak