Maxi logoMaxi logo
  • Riblja čorba

Riblja čorba

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Supa/čorbe
Riblja čorba

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e
  • 3 g aleve parike
  • 5 g brašna
  • 100 g crnog luka
  • 250 ml paradajz sosa
  • 400 g ribe
  • 5 g soli

Započni pripremu

Skuvajte ribu u slanoj vodi, a zatim pripremite zapršku: stavite u malu šerpu malo ulja, potom dodajte iseckani crni luk. Kada luk postane staklast, dodajte alevu papriku i kašiku brašna, te dobro promešajte. Zapršku stavite u šerpu sa ribom, posolite, pobiberite i nalijte sos od paradajza. Kuvajte još 15-20 minuta. Servirajte i uživajte u ovoj čorbi. Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Supa/čorbe
  • Riblja čorba