Rebrasto zapečeni krompir sa slaninom
Težina pripreme
LakoVreme za pripremu
Do 60 minCena
NizakOcena
4 od 5Klasik
Recept za svaki dan
Užina

Sastojci za 4 Osoba/e
4 Osoba/e
- 400 g krompira
- 100 g pršute
- mešavine začina
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7220885
7244507
Već imate u kuhinji
7188569
Započni pripremu
Operite četiri krompira i nemojte ih ljuštiti. Presecite krompir po širini nekoliko puta, ali ne do kraja. U svaki prorez stavite pršut i pospite začinom po želji. Krompir ubacite u rernu i pecite dok kora ne potamni. Da li je krompir pečen, možete proveriti viljuškom ili čačkalicom. Miris, izgled i ukus ovakvog krompira će vas oduševiti.
Ocena
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Večera
Jesеn,Zima
Užina
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7220885
7244507
Već imate u kuhinji
7188569