Rebrasto zapečeni krompir sa slaninom

Lako
Do 60 min
4/5
Nizak
Sastojci za
Sastojci 4 porcije
- 400 g krompira
- 100 g pršute
- mešavine začina
- 400 g krompira
- 100 g pršute
- mešavine začina
Započni pripremu
Operite četiri krompira i nemojte ih ljuštiti. Presecite krompir po širini nekoliko puta, ali ne do kraja. U svaki prorez stavite pršut i pospite začinom po želji. Krompir ubacite u rernu i pecite dok kora ne potamni. Da li je krompir pečen, možete proveriti viljuškom ili čačkalicom. Miris, izgled i ukus ovakvog krompira će vas oduševiti.
Ocena
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Večera
Jesеn,Zima
Užina
Sastojci za 4 osobe
- AGRO ZIN PR Krompir crveni mladi domaci500 gr6000RSD
- Maxi Prsut Njeguski Maxi 100g100 gr32990RSD
- Maxi Dodatak jelima sa povrcem Maxi 250g250 gr7699RSD