• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Rebrasto zapečeni krompir sa slaninom

Lako
Nizak
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Užina
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Jesеn,Zima

Pošalji ovaj recept

Rebrasto zapečeni krompir sa slaninom
Lako
Nizak
Manje od 60 min
1/5

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 400 g krompira
  • mešavine začina
  • 100 g pršute
Rebrasto zapečeni krompir sa slaninom
Priprema

Operite četiri krompira i nemojte ih ljuštiti. Presecite krompir po širini nekoliko puta, ali ne do kraja. U svaki prorez stavite pršut i pospite začinom po želji. Krompir ubacite u rernu i pecite dok kora ne potamni. Da li je krompir pečen, možete proveriti viljuškom ili čačkalicom. Miris, izgled i ukus ovakvog krompira će vas oduševiti.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak