Punjeni pileći bataci
Težina pripreme
SrednjeVreme za pripremu
Do 60 minCena
SrednjiOcena
1 od 5Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo

Sastojci za 4 Osoba/e
4 Osoba/e
- 200 g dimljene slanine
- 150 g kačkavalja
- 3/5 kg pilećih bataka
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7431577
7224544
Započni pripremu
Četiri pileća bataka sa unutrašnje strane zasecite po dužini i odstranite kosti. Unutrašnjost piletine posolite i pobiberite, zatim filujte slaninom ili šunkom i kačkavaljem. Komade mesa umotajte u aluminijumsku foliju i pecite na roštilju ili u zagrejanom tiganju bez ulja ili u rerni. Meso možete servirati uz sezonsku salatu i pomfrit.
Ocena
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Jesеn,Zima
Glavno jelo
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7431577
7224544