Punjeni pileći bataci
Težina pripreme
SrednjeVreme za pripremu
Do 60 minCena
SrednjiOcena
Još uvek nije ocenjenKlasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo

Sastojci za 4 Osoba/e
4 Osoba/e
- 200 g dimljene slanine
- 150 g kačkavalja
- 3/5 kg pilećih bataka
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7431577
7224544
Započni pripremu
Četiri pileća bataka sa unutrašnje strane zasecite po dužini i odstranite kosti. Unutrašnjost piletine posolite i pobiberite, zatim filujte slaninom ili šunkom i kačkavaljem. Komade mesa umotajte u aluminijumsku foliju i pecite na roštilju ili u zagrejanom tiganju bez ulja ili u rerni. Meso možete servirati uz sezonsku salatu i pomfrit.
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Jesеn,Zima
Glavno jelo
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7431577
7224544