Punjeni pileći bataci

Srednje
Do 60 min
3/5
Srednji
Sastojci za
Sastojci 4 porcije
- 200 g dimljene slanine
- 150 g kačkavalja
- 3/5 kg pilećih bataka
- 200 g dimljene slanine
- 150 g kačkavalja
- 3/5 kg pilećih bataka
Započni pripremu
Četiri pileća bataka sa unutrašnje strane zasecite po dužini i odstranite kosti. Unutrašnjost piletine posolite i pobiberite, zatim filujte slaninom ili šunkom i kačkavaljem. Komade mesa umotajte u aluminijumsku foliju i pecite na roštilju ili u zagrejanom tiganju bez ulja ili u rerni. Meso možete servirati uz sezonsku salatu i pomfrit.
Ocena
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Jesеn,Zima
Glavno jelo
Sastojci za 4 osobe
- PERUTNINA PTUJ - TOPIKO doo Pileci batak Perutnina Ptuj 480g480 gr
Nije dostupno online, sačuvaj u spisak
- Biser Edamer 45%mm Biser 250g250 gr49999RSD