Rezultati pretrage recepataPunjeni krompir sa čedar sirom i vlašcem
Maxi logoMaxi logo
  • Punjeni krompir sa čedar sirom i vlašcem

Punjeni krompir sa čedar sirom i vlašcem

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Vegetarijanski
Veče za prijateljima
Prilog
Punjeni krompir sa čedar sirom i vlašcem

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e

    Započni pripremu

    Oprani krompir kuvajte sa korom pola sata. Potom mu izdubite sredinu kašičicom tako da ostane rub od oko 5 mm. Iseckajte čedar i vlašac i pomešajte sa sredinom krompira. Napunite smesom izdubljeni krompir kao na fotografiji. Pecite u rerni na 200 stepeni 20 minuta do pola sata. Prijatno!
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Internacionalna kuhinja
    Vegetarijanski
    Veče za prijateljima
    Večera
    Sve sezone
    Prilog
    • Punjeni krompir sa čedar sirom i vlašcem