• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Punjeni krompir sa čedar sirom i vlašcem

Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Veče za prijateljima
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Punjeni krompir sa čedar sirom i vlašcem
Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Priprema

Oprani krompir kuvajte sa korom pola sata. Potom mu izdubite sredinu kašičicom tako da ostane rub od oko 5 mm. Iseckajte čedar i vlašac i pomešajte sa sredinom krompira. Napunite smesom izdubljeni krompir kao na fotografiji. Pecite u rerni na 200 stepeni 20 minuta do pola sata. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak