• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Punjeni i zapečeni paradajz

Lako
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Leto

Pošalji ovaj recept

Punjeni i zapečeni paradajz
Lako
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 1 kom. biberа
  • 2 kom. jaja
  • 200 g kačkavalja
  • 200 g mocarela sira
  • so
  • 8 kom. paradajza
  • 150 g pančete
Punjeni i zapečeni paradajz
Priprema

Paradajz isecite na polovine i kašikom svaku izdubite. U blenderu izmiksujte pančetu, jaja, mocarelu, so, biber i kačkavalj. Pripremljenom smesom nafilujte paradajz. Punjeni paradajz pecite na 180 stepeni oko 20 minuta. Ovo lagano i osvežavajuće jelo služite uz pavlaku.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak