Pržene kobasice sa mladim lukom
Težina pripreme
LakoVreme za pripremu
Do 30 minCena
NizakOcena
Još uvek nije ocenjenKlasik
Gurmanski obrok
Prilog

Sastojci za 2 Osoba/e
2 Osoba/e
- 400 g kobasica
- 2 kom. mladog luka
Započni pripremu
Za ovo lako jelo potrebno vam je: 8 kobasica i 2 mlada struka belog luka. Iseckajte luk i pržite ga u gril tiganju na maslinovom ulju, na umerenoj temperaturi. Zasecite kobasice nožem ukoso, kao na fotografiji, pa ih stavite da se prže od pet do sedam minuta sa obe strane, videćete po boji koliko je potrebno. Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Leskovačka kuhinja
Klasik
Gurmanski obrok
Ručak
Sve sezone
Prilog