• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Prepečeni hleb sa belim lukom i bosiljkom

Lako
Nizak
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Veče za prijateljima
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Prepečeni hleb sa belim lukom i bosiljkom
Lako
Nizak
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 6 kom. belоg luka
  • 5 kom. bosiljka
  • 300 g hleba
Prepečeni hleb sa belim lukom i bosiljkom
Priprema

Isecite hleb na kriške, potom pripremite smesu za premazivanje. Sipajte malo maslinovog ulja, dodajte sitno iseckani beli luk i bosiljak, time premažite hleb i pecite ga u zagrejanoj rerni nekoliko minuta. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak