Potaž od šargarepe i dinje
Težina pripreme
SrednjeVreme za pripremu
> 60 minCena
SrednjiOcena
Još uvek nije ocenjenVegetarijanski
Božićna trpeza
Supa/čorbe

Sastojci za 2 Osoba/e
2 Osoba/e
- 2,5 kom. goveđe kocke za supu
- 1 kom. celerа
- 100 g crnog luka
- 200 g dinje
- tost heba
- 6 kom. šargarepe
- 100 g pršute
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7221273
- 25%
1 Kg
79,99RSD/kilogram79,99 RSD
59,99 RSD/kilogram
59,99 RSD
7290791
7244507
7204426
Započni pripremu
Iseckajte šest šargarepa na kolutiće i četiri kriške dinje, koren celera i crni luk. Posolite sve zajedno i pržite na zagrejanom tiganju 10 minuta. Nakon toga dodajte litar goveđeg bujona i nastavite sa kuvanjem još 40 minuta. Kada bude gotovo, procedite povrće i stavite u blender sa dodatkom malo tečnosti iz supe. Servirajte sa kriškama tostiranog hleba i peršunom.
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Vegetarijanski
Božićna trpeza
Ručak
Jesеn,Zima
Supa/čorbe
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7221273
- 25%
1 Kg
79,99RSD/kilogram79,99 RSD
59,99 RSD/kilogram
59,99 RSD
7290791
7244507
7204426