• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Plavi patlidžan, tikvice i paradajz u tepsiji

Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Proleće,Leto

Pošalji ovaj recept

Plavi patlidžan, tikvice i paradajz u tepsiji
Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 200 g crnog luka
  • 1 kom. jaja
  • 200 g plavih patlidžana
  • 150 g kravljeg sira
  • 300 g tikvica
Plavi patlidžan, tikvice i paradajz u tepsiji
Priprema

Na nauljeni pleh stavite crni luk, iseckani plavi patlidžan, paradajz i tikvice. Umutite jedno jaje i njime prelijte povrće. Nakon toga narežite sir po želji i rasporedite ga po površini. Pecite u rerni na 180 stepeni dok povrće ne omekša, a sir ne porumeni. Uživajte u ovom brzom i zdravom obroku!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak