Rezultati pretrage recepataPlavi patlidžan, tikvice i paradajz u tepsiji
Maxi logoMaxi logo
  • Plavi patlidžan, tikvice i paradajz u tepsiji

Plavi patlidžan, tikvice i paradajz u tepsiji

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

4 od 5
Vegetarijanski
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Plavi patlidžan, tikvice i paradajz u tepsiji

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 200 g crnog luka
  • 1 kom. jaja
  • 200 g plavih patlidžana
  • 150 g kravljeg sira
  • 300 g tikvica

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    500 gr
    44,99 RSD/kilogram
    22,50 RSD
  • Jaja iz podnog uzgoja 10/1 Premia
    10 kom
    21 rsd/kom
    209,99 RSD
  • Plavi patlidzan domaci
    500 gr
    79,99 RSD/kilogram
    40,00 RSD
  • Sir President Somborska 250g
    250 gr
    607.96 rsd/Kg
    151,99 RSD
  • Započni pripremu

    Na nauljeni pleh stavite crni luk, iseckani plavi patlidžan, paradajz i tikvice. Umutite jedno jaje i njime prelijte povrće. Nakon toga narežite sir po želji i rasporedite ga po površini. Pecite u rerni na 180 stepeni dok povrće ne omekša, a sir ne porumeni. Uživajte u ovom brzom i zdravom obroku!
    Ocena
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Srpska kuhinja
    Vegetarijanski
    Recept za svaki dan
    Ručak
    Proleće,Leto
    Glavno jelo
    • Plavi patlidžan, tikvice i paradajz u tepsiji

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk crni domaci
    500 gr
    44,99 RSD/kilogram
    22,50 RSD
  • Jaja iz podnog uzgoja 10/1 Premia
    10 kom
    21 rsd/kom
    209,99 RSD
  • Plavi patlidzan domaci
    500 gr
    79,99 RSD/kilogram
    40,00 RSD
  • Sir President Somborska 250g
    250 gr
    607.96 rsd/Kg
    151,99 RSD