Rezultati pretrage recepataPiletina sa paprikom i indijskim začinom
Maxi logoMaxi logo
  • Piletina sa paprikom i indijskim začinom

Piletina sa paprikom i indijskim začinom

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Piletina sa paprikom i indijskim začinom

Sastojci za 2 Osoba/e

2 Osoba/e
  • 1/2 kom. crnog luka
  • 400 g pilećeg filea
  • 15 g aleve parike
  • 15 g indijskog začina
  • 3 kom. paprike

Započni pripremu

Pileće belo meso isecite na kockice, posolite i uvaljajte u indijski začin. Crvenu, žutu i zelenu papriku isecite na komade. Pola glavice crnog luka izdinstajte na srednjoj temperaturi. Kada luk porumeni, dodajte piletinu i papriku. Dolijte čašu vode i ostavite da se krčka 20 minuta. Pred kraj dodajte kašičicu mlevene crvene paprike. Servirajte uz kuvani pirinač.
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Daleki istok
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Jesеn,Zima
Glavno jelo
  • Piletina sa paprikom i indijskim začinom