• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Piletina sa paprikom i indijskim začinom

Lako
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Daleki istok
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Jesеn,Zima

Pošalji ovaj recept

Piletina sa paprikom i indijskim začinom
Lako
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • 1/2 kom. crnog luka
  • 400 g pilećeg filea
  • 15 g aleve parike
  • 15 g indijskog začina
  • 3 kom. paprike
Priprema

Pileće belo meso isecite na kockice, posolite i uvaljajte u indijski začin. Crvenu, žutu i zelenu papriku isecite na komade. Pola glavice crnog luka izdinstajte na srednjoj temperaturi. Kada luk porumeni, dodajte piletinu i papriku. Dolijte čašu vode i ostavite da se krčka 20 minuta. Pred kraj dodajte kašičicu mlevene crvene paprike. Servirajte uz kuvani pirinač.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak