• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Pileći batak sa kruškama i crnim pasuljem

Lako
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pileći batak sa kruškama i crnim pasuljem
Lako
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 1 Porcije +
  • 250 kg pilećih bataka
  • 5 g soli
Priprema

Očišćenu piletinu stavite da se peče na nauljenom gril tiganju. Pecite sa jedne i druge strane. Kada piletina bude gotova, servirajte, dodajte crni pasulj i isecite krušku. Servirajte i uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak