Rezultati pretrage recepataPileći batak sa kruškama i crnim pasuljem
Maxi logoMaxi logo
  • Pileći batak sa kruškama i crnim pasuljem

Pileći batak sa kruškama i crnim pasuljem

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Pileći batak sa kruškama i crnim pasuljem

Sastojci za 1 Osoba/e

1 Osoba/e
  • 250 kg pilećih bataka
  • 5 g soli

Započni pripremu

Očišćenu piletinu stavite da se peče na nauljenom gril tiganju. Pecite sa jedne i druge strane. Kada piletina bude gotova, servirajte, dodajte crni pasulj i isecite krušku. Servirajte i uživajte u ovom obroku! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Pileći batak sa kruškama i crnim pasuljem