Rezultati pretrage recepataPileća supa sa povrćem
Maxi logoMaxi logo
  • Pileća supa sa povrćem

Pileća supa sa povrćem

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Supa/čorbe
Pileća supa sa povrćem

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 500 g zelene boranije
  • 200 g krompira
  • 500 g graška
  • 2 kom. mladog luka
  • 2 kom. šargarepe
  • 600 g pilećeg filea

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Smrznuta boranija zelena Premia 450g
    450 gr
    168.87 rsd/Kg
    75,99 RSD
  • Krompir crveni mladi domaci
    500 gr
    59,99 RSD/kilogram
    30,00 RSD
  • Smrznuti grasak Premia 450g
    - 16%
    450 gr
    211.09 rsd/Kg94,99 RSD
    177.76 rsd/Kg
    79,99 RSD
  • Luk mladi srebrenjak
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Započni pripremu

    Stavite komad piletine u vodu i ostavite da se krčka. U međuvremenu očistite i operite 500 g graška i 500 g boranije. Boraniju iseckajte na komadiće. Očistite šargarepu i isecite je na komade. Oljušten i opran krompir isecite na kockice, a mladi luk na tanje kolutiće. Izdinstajte luk na zagrejanom ulju uz povremeno dolivanje tečnosti u kojoj se kuva piletina. Kada luk omekša, posolite, pobiberite i dolijte ostatak supe i kuvajte oko 15 minuta. U to dodajte krompir, grašak, seckanu boraniju i šargarepu. Komad piletine iz supe izvadite, izvadite kosti, isecite meso na kockice i vratite u supu.
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Srpska kuhinja
    Klasik
    Recept za svaki dan
    Ručak
    Jesеn,Zima
    Supa/čorbe
    • Pileća supa sa povrćem

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Smrznuta boranija zelena Premia 450g
    450 gr
    168.87 rsd/Kg
    75,99 RSD
  • Krompir crveni mladi domaci
    500 gr
    59,99 RSD/kilogram
    30,00 RSD
  • Smrznuti grasak Premia 450g
    - 16%
    450 gr
    211.09 rsd/Kg94,99 RSD
    177.76 rsd/Kg
    79,99 RSD
  • Luk mladi srebrenjak
    Ovaj proizvod više nije dostupan