Rezultati pretrage recepataPileća džigerica
Maxi logoMaxi logo
  • Pileća džigerica

Pileća džigerica

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 30 min

Cena

Nizak

Ocena

5 od 5
Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Pileća džigerica

Sastojci za 2 Osoba/e

2 Osoba/e
  • 1 kom. crnog luka
  • 400 g pileće džigerice

Započni pripremu

Oljuštite i iseckajte crni luk, a zatim ga dinstajte na slaboj vatri. Kada luk porumeni, dodajte 400 g prethodno začinjene pileće džigerice i dinstajte pet minuta. Nakon toga dodajte vodu i ostavite džigericu na vatri dok voda ne ispari. Kada voda ispari, ostavite meso da porumeni i ispeče se na vrelom tiganju.
Ocena
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Pileća džigerica

Takođe može da vam se dopadne