• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Lako
Nizak
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pileća džigerica
Lako
Nizak
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • 1 kom. crnog luka
  • 400 g pileće džigerice
Priprema

Oljuštite i iseckajte crni luk, a zatim ga dinstajte na slaboj vatri. Kada luk porumeni, dodajte 400 g prethodno začinjene pileće džigerice i dinstajte pet minuta. Nakon toga dodajte vodu i ostavite džigericu na vatri dok voda ne ispari. Kada voda ispari, ostavite meso da porumeni i ispeče se na vrelom tiganju.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak