Pileća džigerica sa povrćem
Težina pripreme
LakoVreme za pripremu
Do 30 minCena
NizakOcena
Još uvek nije ocenjenKlasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo

Sastojci za 2 Osoba/e
2 Osoba/e
- 1 kom. crnog luka
- 400 g smrznutog povrća
- 400 g pileće džigerice
Započni pripremu
Oljuštite i iseckajte crni luk, a zatim dinstajte na slaboj vatri. Kada luk porumeni, dodajte 400 g prethodno začinjene pileće džigerice i dinstajte pet minuta. Nakon toga dodajte vodu i ostavite džigericu da se krčka. Kada voda iz tiganja nestane, ostavite meso da porumeni i ispeče se na vrelom tiganju. U međuvremenu, u proključalu vodu stavite sezonsko ili smrznuto povrće i kuvajte ga. Servirajte pileću džigericu sa spremljenim povrćem.
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo