Rezultati pretrage recepataPileća džigerica sa povrćem
Maxi logoMaxi logo
  • Pileća džigerica sa povrćem

Pileća džigerica sa povrćem

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 30 min

Cena

Nizak

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Pileća džigerica sa povrćem

Sastojci za 2 Osoba/e

2 Osoba/e
  • 1 kom. crnog luka
  • 400 g pileće džigerice
  • 400 g smrznutog povrća

Započni pripremu

Oljuštite i iseckajte crni luk, a zatim dinstajte na slaboj vatri. Kada luk porumeni, dodajte 400 g prethodno začinjene pileće džigerice i dinstajte pet minuta. Nakon toga dodajte vodu i ostavite džigericu da se krčka. Kada voda iz tiganja nestane, ostavite meso da porumeni i ispeče se na vrelom tiganju. U međuvremenu, u proključalu vodu stavite sezonsko ili smrznuto povrće i kuvajte ga. Servirajte pileću džigericu sa spremljenim povrćem.
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Pileća džigerica sa povrćem