Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0
Rezultati pretrage recepataPileća džigerica na integralnom hlebu
Maxi logoMaxi logo
  • Pileća džigerica na integralnom hlebu

Pileća džigerica na integralnom hlebu

Pileća džigerica na integralnom hlebu
Lako
Do 60 min
0/5
Srednji

Sastojci za

Sastojci
4 porcije
  • 2 kom. belоg luka
  • 300 g integralnog hleba
  • 1 kom. biberа
  • 100 g crnog luka
  • 5 g majčine dušice
  • 100 g margarina
  • 25 ml konjaka
  • 1000 g pileće džigerice
  • 2 g soli
  • 15 ml ulja
  • 2 kom. belоg luka
  • 300 g integralnog hleba
  • 1 kom. biberа
  • 100 g crnog luka
  • 5 g majčine dušice
  • 100 g margarina
  • 25 ml konjaka
  • 1000 g pileće džigerice
  • 2 g soli
  • 15 ml ulja

Započni pripremu

Pileću džigericu pomešajte sa konjakom, majčinom dušicom, biberom, solju i ostavite pola sata da odstoji u frižideru. Za to vreme rastopite margarin sa uljem i propržite iseckan crni luk. Dodajte beli luk, pa džigericu i dinstajte 10 minuta uz mešanje. Stavite sve u blender kada džigerica bude gotova, dodajte još dve kašike konjaka i izmiksujte. Stvaite u odgovarajuću posudu da se ohladi. Isecite integralni hleb na kriške i premažite ih paštetom. Uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Doručak
Sve sezone
Sos