Rezultati pretrage recepataPileća džigerica na integralnom hlebu
Maxi logoMaxi logo
  • Pileća džigerica na integralnom hlebu

Pileća džigerica na integralnom hlebu

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Sos
Pileća džigerica na integralnom hlebu

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 2 kom. belоg luka
  • 1 kom. biberа
  • 100 g crnog luka
  • 5 g majčine dušice
  • 300 g integralnog hleba
  • 100 g margarina
  • 25 ml konjaka
  • 1000 g pileće džigerice
  • 2 g soli
  • 15 ml ulja

Započni pripremu

Pileću džigericu pomešajte sa konjakom, majčinom dušicom, biberom, solju i ostavite pola sata da odstoji u frižideru. Za to vreme rastopite margarin sa uljem i propržite iseckan crni luk. Dodajte beli luk, pa džigericu i dinstajte 10 minuta uz mešanje. Stavite sve u blender kada džigerica bude gotova, dodajte još dve kašike konjaka i izmiksujte. Stvaite u odgovarajuću posudu da se ohladi. Isecite integralni hleb na kriške i premažite ih paštetom. Uživajte u ovom obroku! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Doručak
Sve sezone
Sos
  • Pileća džigerica na integralnom hlebu