• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Pečeni plavi patlidžan sa parmezanom

Lako
Srednji
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pečeni plavi patlidžan sa parmezanom
Lako
Srednji
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 1 Porcije +
  • 200 g parmezana
  • 250 g plavih patlidžana
  • 3 g soli
Pečeni plavi patlidžan sa parmezanom
Priprema

Isecite plavi patlidžan po dužini napola. Stavite ga u tepsiju i pecite u zagrejanoj rerni dok ne omekša. Servirajte patlidžan i preko njega stavite iseckani parmezan. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak