• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Pečeni plavi patlidžan sa kinoom i pinjolama

Lako
Srednji
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Vegan
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Posni obrok
  • Sezonа: Proleće,Leto

Pošalji ovaj recept

Pečeni plavi patlidžan sa kinoom i pinjolama
Lako
Srednji
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • 100 g kinoa
  • 1 kom. peršunа
  • 10 g pinjola
  • 100 g plavih patlidžana
  • 10 ml ulja
Priprema

Stavite šolju kinoe da se kuva u vodi (3 šolje vode prema 1 šolji kinoe). Isecite plavi patlidžan na pola i zarežite ga unakrst, kao na fotogrfiji. Stavite ga na nauljen vreli tiganj da omekša par minuta. Kada bude gotov, servirajte ga i preko njega dodajte kinou sa pinjolima i peršunovim lističima. Uživajte u ovom zdravom veganskom obroku! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak