Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod BZZZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 11.9.2024.

Poštovani Biznis Kupci, obaveštavamo Vas da se kupovinom putem Maxi Online prodavnice ne ostvaruje pravo na dobijanje nalepnica u Lego programu lojalnosti.

Rezultati pretrage recepataPečeni plavi patlidžan sa kinoom i pinjolama
Maxi logoMaxi logo
  • Pečeni plavi patlidžan sa kinoom i pinjolama

Pečeni plavi patlidžan sa kinoom i pinjolama

Pečeni plavi patlidžan sa kinoom i pinjolama
Lako
Do 30 min
0/5
Srednji

Sastojci za

Sastojci
2 porcije
  • 1 kom. peršunа
  • 10 g pinjola
  • 100 g kinoa
  • 100 g plavih patlidžana
  • 10 ml ulja
  • 1 kom. peršunа
  • 10 g pinjola
  • 100 g kinoa
  • 100 g plavih patlidžana
  • 10 ml ulja

Započni pripremu

Stavite šolju kinoe da se kuva u vodi (3 šolje vode prema 1 šolji kinoe). Isecite plavi patlidžan na pola i zarežite ga unakrst, kao na fotogrfiji. Stavite ga na nauljen vreli tiganj da omekša par minuta. Kada bude gotov, servirajte ga i preko njega dodajte kinou sa pinjolima i peršunovim lističima. Uživajte u ovom zdravom veganskom obroku! Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Vegan
Posni obrok
Večera
Proleće,Leto
Glavno jelo

Takođe može da vam se dopadne