Rezultati pretrage recepataPečeni plavi patlidžan sa kinoom i pinjolama
Maxi logoMaxi logo
  • Pečeni plavi patlidžan sa kinoom i pinjolama

Pečeni plavi patlidžan sa kinoom i pinjolama

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 30 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Vegan
Posni obrok
Glavno jelo
Pečeni plavi patlidžan sa kinoom i pinjolama

Sastojci za 2 Osoba/e

2 Osoba/e
  • 100 g kinoa
  • 1 kom. peršunа
  • 10 g pinjola
  • 100 g plavih patlidžana
  • 10 ml ulja

Započni pripremu

Stavite šolju kinoe da se kuva u vodi (3 šolje vode prema 1 šolji kinoe). Isecite plavi patlidžan na pola i zarežite ga unakrst, kao na fotogrfiji. Stavite ga na nauljen vreli tiganj da omekša par minuta. Kada bude gotov, servirajte ga i preko njega dodajte kinou sa pinjolima i peršunovim lističima. Uživajte u ovom zdravom veganskom obroku! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Vegan
Posni obrok
Večera
Proleće,Leto
Glavno jelo
  • Pečeni plavi patlidžan sa kinoom i pinjolama

Takođe može da vam se dopadne