• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Lako
Nizak
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Užina
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Vegan
  • Jelo: Užina
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pečeni pasulj
Lako
Nizak
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 300 g pasulja
  • 3 kom. belоg luka
  • 5 g peršunovog lista
  • 5 g soli
Pečeni pasulj
Priprema

Stavite pasulj u činiju sa vodom. Sutradan, kada nabubri, osušite ga i stavite na nauljeni pleh da se peče u rerni na 200 stepeni dok ne dobije zlatnožutu boju. Isecite beli luk i peršun, dodajte pasulju i pomešajte, a potom posolite. Uživajte u ovoj veganskoj poslastici. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak