• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Pečeni krpompir sa sirom, pečurkama i slaninom

Lako
Nizak
Više od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Užina
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Veče za prijateljima
  • Sezonа: Jesеn,Zima

Pošalji ovaj recept

Pečeni krpompir sa sirom, pečurkama i slaninom
Lako
Nizak
Više od 30 min
4/5

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 100 g čedar sira
  • 4 kom. krompira
  • 100 g pečuraka
  • 50 g slanine
Pečeni krpompir sa sirom, pečurkama i slaninom
Priprema

Operite krompire srednje veličine. Zatim ih pecite neoljuštene u rerni dok im kora ne porumeni i ne postanu mekani unutra. Za to vreme na slaboj vatri propržite malo slanine i pečurke koje ste prethodno oprali i iseckali na listiće. Krompire izvadite iz rerne i presecite po sredini. Posolite ih. Sada uzmite cedar sir i stavite u preečene krompire. Zatim stavite proprženu slaninu i pečurke. Vratite u rernu na nekoliko minuta da se sve zajedno zapeče. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak