Pečeni krpompir sa sirom, pečurkama i slaninom
Težina pripreme
LakoVreme za pripremu
> 30 minCena
NizakOcena
5 od 5Klasik
Veče za prijateljima
Užina

Sastojci za 4 Osoba/e
4 Osoba/e
- 50 g slanine
- 4 kom. krompira
- 100 g čedar sira
- 100 g pečuraka
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7220885
7221986
7203595
7294922
Započni pripremu
Operite krompire srednje veličine. Zatim ih pecite neoljuštene u rerni dok im kora ne porumeni i ne postanu mekani unutra. Za to vreme na slaboj vatri propržite malo slanine i pečurke koje ste prethodno oprali i iseckali na listiće. Krompire izvadite iz rerne i presecite po sredini. Posolite ih. Sada uzmite cedar sir i stavite u preečene krompire. Zatim stavite proprženu slaninu i pečurke. Vratite u rernu na nekoliko minuta da se sve zajedno zapeče. Prijatno!
Ocena
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Klasik
Veče za prijateljima
Večera
Jesеn,Zima
Užina
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7220885
7221986
7203595
7294922