Pečeni krpompir sa sirom, pečurkama i slaninom

Lako
> 30 min
5/5
Nizak
Sastojci za
Sastojci 4 porcije
- 50 g slanine
- 4 kom. krompira
- 100 g čedar sira
- 100 g pečuraka
- 50 g slanine
- 4 kom. krompira
- 100 g čedar sira
- 100 g pečuraka
Započni pripremu
Operite krompire srednje veličine. Zatim ih pecite neoljuštene u rerni dok im kora ne porumeni i ne postanu mekani unutra. Za to vreme na slaboj vatri propržite malo slanine i pečurke koje ste prethodno oprali i iseckali na listiće. Krompire izvadite iz rerne i presecite po sredini. Posolite ih. Sada uzmite cedar sir i stavite u preečene krompire. Zatim stavite proprženu slaninu i pečurke. Vratite u rernu na nekoliko minuta da se sve zajedno zapeče. Prijatno!
Ocena
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Klasik
Veče za prijateljima
Večera
Jesеn,Zima
Užina
Sastojci za 4 osobe
- Maxi pijaca Sampinjoni domaci 200g Maxi Pijaca200 gr
Nije dostupno online, sačuvaj u spisak
- Maxi Sir Cheddar 50% Maxi 150g slajs150 gr
Nije dostupno online, sačuvaj u spisak
- AGRO ZIN PR Krompir crveni mladi domaci500 gr- 34%3950RSD60,00 RSD
- Topola Panceta slajs Topola VP 100g100 gr28699RSD