• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Pečeni krompir sa krem sirom i čedar sirom

Lako
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Predjelo
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Užina
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Jesеn,Zima

Pošalji ovaj recept

Pečeni krompir sa krem sirom i čedar sirom
Lako
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 100 g čedar sira
  • 100 g pršute
  • 1 kom. mladog luka
  • 100 g krem sira
  • 400 g krompira
Pečeni krompir sa krem sirom i čedar sirom
Priprema

Krompire operite i stavite u zagrejanu rernu da se peku oko 40 minuta. Kada budu gotovi, preko krompira stavite krem sir ili pavlaku, sitno iseckanu pršutu, izrendajte čedar sir i naseckajte malo peruški crnog luka kao dekoraciju.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak