• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Pečene njoke sa sosom od paradajza i parmezanom

Lako
Srednji
Više od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Italijanska kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pečene njoke sa sosom od paradajza i parmezanom
Lako
Srednji
Više od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • biberа
  • 100 g crnog luka
  • 10 g brašna
  • 150 g mocarela sira
  • 400 g njoka
  • 150 g paradajza
  • 50 g parmezana
  • so
  • 10 g šećera
Pečene njoke sa sosom od paradajza i parmezanom
Priprema

U nauljenom tiganju izdinstajte glavicu iseckanog crnog luka, pa ubacite iseckani paradajaz, posolite, pobiberite i mešajte, pogotovu kada paradajz počne da ključa. Sipajte kašičicu šećera, kašiku brašna i promešajte, kako bi se dobila željena gustina. Nakon toga ubacite malo mocarele ili nekog drugog sira, po želji, potom stavite njoke i neka se sve zajedno krčka tri-pet minuta. Na kraju servirajte i narendišite malo parmezana odozgo. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak