• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje
Visok
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Gurmanski obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pečena riba u rerni
Srednje
Visok
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • biberа
  • 1 kom. limuna
  • 5 g ruzmarina
  • 600 g ribe
  • 10 g maslaca
  • 1 ml limunovog soka
  • 20 ml ulja
  • so
Priprema

Ribu očistite, posolite i pobiberite. Stavite papir za pečenje u tepsiju i nauljite ga. Na papir stavite ribu i premažite je otopljenim puterom sa obe strane. Oko nje stavite kriške isečenog limuna. Pecite u zagrejanoj rerni na 250 stepeni 20 minuta. Na pola pečenja ribu prelijte limunovim sokom. Servirajte i ukrasite grančicom ruzmarina. Uživajte! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak