• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Pečena jagnjeća rebaarc na roštilju sa ruzmarinomm i belim lukom

Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Evropska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Uskršnja trpeza
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pečena jagnjeća rebaarc na roštilju sa ruzmarinomm i belim lukom
Srednje
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 1 kom. belоg luka
  • 700 kg svinjskih rebara
  • 50 ml maslinovog ulja
  • 12 g ruzmarina
Pečena jagnjeća rebaarc na roštilju sa ruzmarinomm i belim lukom
Priprema

Stavite rebarca da odstoje sat vremena u maslinovom ulju, belom luku i ruzmarinu. Pecite ih na jakoj vatri dva minuta sa svake strane. Preko rebara stavite naseckan beli luk i ruzmarin i sačekajte da se rebarca dobro ispeku. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak