• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Pečena bundeva sa cveklom i kozjim sirom

Lako
Srednji
Više od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Daleki istok
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Zeleni dan
  • Sezonа: Jesеn,Zima

Pošalji ovaj recept

Pečena bundeva sa cveklom i kozjim sirom
Lako
Srednji
Više od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 500 g bundeve
  • 2 kom. cvekle
  • 250 g kozijeg sira
  • 10 ml soja sosa
  • 10 g listova nane
Pečena bundeva sa cveklom i kozjim sirom
Priprema

Skuvajte cveklu tako da bude hrskava, ispecite bundevu u rerni. Bundevu isecite na kriške debljine centimetar, a cveklu na kockice. Isecite sir na kriške i propržite ga na malo ulja. Poređajte na tanjir bundevu, preko nje stavite kockice cvekle i prelijte soja-sosom. Na vrhu poređajte prženi sir i ukrasite listićima nane.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak