Pečena bundeva sa cveklom i kozjim sirom
Težina pripreme
LakoVreme za pripremu
> 30 minCena
SrednjiOcena
Još uvek nije ocenjenKlasik
Zeleni dan
Glavno jelo

Sastojci za 4 Osoba/e
4 Osoba/e
- 500 g bundeve
- 250 g kozijeg sira
- 10 g listova nane
- 10 ml soja sosa
- 2 kom. cvekle
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7221083
7207007
7290728
7495046
Započni pripremu
Skuvajte cveklu tako da bude hrskava, ispecite bundevu u rerni. Bundevu isecite na kriške debljine centimetar, a cveklu na kockice. Isecite sir na kriške i propržite ga na malo ulja. Poređajte na tanjir bundevu, preko nje stavite kockice cvekle i prelijte soja-sosom. Na vrhu poređajte prženi sir i ukrasite listićima nane.
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Daleki istok
Klasik
Zeleni dan
Večera
Jesеn,Zima
Glavno jelo
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7221083
7207007
7290728
7495046