Pečena bundeva sa cveklom i kozjim sirom

Lako
> 30 min
0/5
Srednji
Sastojci za
Sastojci 4 porcije
- 500 g bundeve
- 250 g kozijeg sira
- 10 g listova nane
- 10 ml soja sosa
- 2 kom. cvekle
- 500 g bundeve
- 250 g kozijeg sira
- 10 g listova nane
- 10 ml soja sosa
- 2 kom. cvekle
Započni pripremu
Skuvajte cveklu tako da bude hrskava, ispecite bundevu u rerni. Bundevu isecite na kriške debljine centimetar, a cveklu na kockice. Isecite sir na kriške i propržite ga na malo ulja. Poređajte na tanjir bundevu, preko nje stavite kockice cvekle i prelijte soja-sosom. Na vrhu poređajte prženi sir i ukrasite listićima nane.
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Daleki istok
Klasik
Zeleni dan
Večera
Jesеn,Zima
Glavno jelo
Sastojci za 4 osobe
- Maxi pijaca bulk Bundeva muskat1 Kg
Nije dostupno online, sačuvaj u spisak
- Premia Koziji sir kriska Premia 300g300 gr
Nije dostupno online, sačuvaj u spisak
- Maxi pijaca Zac bilj nana 15g Maxi Pijaca15 gr
Nije dostupno online, sačuvaj u spisak
- Pemy Soja sos Pemy 285ml285 ml40999RSD
- Maxi pijaca Cvekla1 Kg12999RSD