Rezultati pretrage recepataPečena bundeva sa cveklom i kozjim sirom
Maxi logoMaxi logo
  • Pečena bundeva sa cveklom i kozjim sirom

Pečena bundeva sa cveklom i kozjim sirom

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

> 30 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Zeleni dan
Glavno jelo
Pečena bundeva sa cveklom i kozjim sirom

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 500 g bundeve
  • 2 kom. cvekle
  • 250 g kozijeg sira
  • 10 ml soja sosa
  • 10 g listova nane

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Bundeva muskat domaca
    1 Kg
    89,99 RSD/kilogram
    89,99 RSD
  • Cvekla domaca
    500 gr
    59,99 RSD/kilogram
    30,00 RSD
  • Koziji sir kriska Premia 300g
    300 gr
    999.97 rsd/Kg
    299,99 RSD
  • Soja sos Pemy 285ml
    285 ml
    842.07 rsd/L
    239,99 RSD
  • Započni pripremu

    Skuvajte cveklu tako da bude hrskava, ispecite bundevu u rerni. Bundevu isecite na kriške debljine centimetar, a cveklu na kockice. Isecite sir na kriške i propržite ga na malo ulja. Poređajte na tanjir bundevu, preko nje stavite kockice cvekle i prelijte soja-sosom. Na vrhu poređajte prženi sir i ukrasite listićima nane.
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Daleki istok
    Klasik
    Zeleni dan
    Večera
    Jesеn,Zima
    Glavno jelo
    • Pečena bundeva sa cveklom i kozjim sirom

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Bundeva muskat domaca
    1 Kg
    89,99 RSD/kilogram
    89,99 RSD
  • Cvekla domaca
    500 gr
    59,99 RSD/kilogram
    30,00 RSD
  • Koziji sir kriska Premia 300g
    300 gr
    999.97 rsd/Kg
    299,99 RSD
  • Soja sos Pemy 285ml
    285 ml
    842.07 rsd/L
    239,99 RSD