Maxi logoMaxi logo
  • Pasulj

Pasulj

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Srednji

Ocena

5 od 5
Vegetarijanski
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Pasulj

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e

    Započni pripremu

    Stavite pasulj preko noći da nabubri u vodi. Sutradan ga stavite da se kuva u svežoj vodi i, nakon što voda proključa, prospite je i stavite da se kuva u novoj vodi. Kada je pasulj skoro gotov, stavite iseckani crni luk da se izdinsta na vrelom ulju, posolite, pobiberite, dodajte malo aleve paprike ili čili papričice, te malo brašna. Dobro promešajte i izručite zaprišku u pasulj. Ostavite da se krčka još oko 10 minuta, potom isključite ringlu. Prijatno!
    Ocena
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Srpska kuhinja
    Vegetarijanski
    Recept za svaki dan
    Ručak
    Sve sezone
    Glavno jelo
    • Pasulj