Maxi logoMaxi logo
  • Pasulj sa mesom

Pasulj sa mesom

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Pasulj sa mesom

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e
  • 4 kom. belоg luka
  • 3 g aleve parike
  • 3 kom. bibera
  • 5 g brašna
  • 200 g crnog luka
  • 500 g svinjskog filea
  • 300 g pasulja
  • 5 g soli
  • 10 ml ulja
  • 3 g vegete

Započni pripremu

Ostavite pasulj da nabubri preko noći. Sutradan prospite vodu i sipajte litar vode. Kada voda proključa, prospite je i sipajte novu. Dodajte iseckani crni i beli luk, iseckanu šargarepu, začinite solju, biberom, vegetom i dodajte meso iseckano na kockice. Kada pasulj i meso budu skoro kuvani, pripremite zapršku: u maloj šerpi na malo ulja propržite iseckani crni luk. Kada luk postane staklast, dodajte malo aleve paprike i brašna. Promešajte i nalijte zapršku u šerpu. Kuvajte još desetak minuta uz mešanje. Servriajte i uživajte u ovom obroku! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Pasulj sa mesom