• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje
Srednji
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pasulj sa mesom
Srednje
Srednji
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 4 kom. belоg luka
  • 3 g aleve parike
  • 3 kom. bibera
  • 5 g brašna
  • 200 g crnog luka
  • 500 g svinjskog filea
  • 300 g pasulja
  • 5 g soli
  • 10 ml ulja
  • 3 g vegete
Priprema

Ostavite pasulj da nabubri preko noći. Sutradan prospite vodu i sipajte litar vode. Kada voda proključa, prospite je i sipajte novu. Dodajte iseckani crni i beli luk, iseckanu šargarepu, začinite solju, biberom, vegetom i dodajte meso iseckano na kockice. Kada pasulj i meso budu skoro kuvani, pripremite zapršku: u maloj šerpi na malo ulja propržite iseckani crni luk. Kada luk postane staklast, dodajte malo aleve paprike i brašna. Promešajte i nalijte zapršku u šerpu. Kuvajte još desetak minuta uz mešanje. Servriajte i uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak