Maxi logoMaxi logo
  • Pasulj sa mesom

Pasulj sa mesom

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Recept za svaki dan
Glavno jelo
Pasulj sa mesom

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 300 g pasulja
  • 5 g soli
  • 3 g vegete

Započni pripremu

Stavite pasulj da nabubri preko noći. Sutradan stavite da se kuva u vodi. Kada voda provri, iscedite pasulj i sipajte drugu vodu, do dve trećine šerpe u kojoj kuvate. Dodajte komadiće mesa, iseckani crni i beli luk. Nakon dva sata pripremite zapršku: u manjoj šerpi sipajte malo ulja i dodajte iseckani crni luk. Kada luk postane staklast, dodajte alevu papriku i malo brašna. Dobro promešajte i nalijte zapršku pasulju. Kuvajte još nekih 20 minuta. Začinite solju, biberom i vegetom. Servirajte i uživaje u ovom obroku! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Recept za svaki dan
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Pasulj sa mesom