Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 31.7.2024.

Rezultati pretrage recepataPasulj sa goveđim mesom
Maxi logoMaxi logo
  • Pasulj sa goveđim mesom

Pasulj sa goveđim mesom

Pasulj sa goveđim mesom
Srednje
> 60 min
3/5
Srednji

Sastojci za

Sastojci
4 porcije
  • 5 g aleve parike
  • 15 g brašna
  • biberа
  • 0,1 kg goveđeg mesa
  • 2 kom. belоg luka
  • 5 kom. lovorovog lista
  • 100 g crnog luka
  • 150 g pasulja
  • so
  • 200 ml ulja
  • 1 kom. paprikе
  • 5 g aleve parike
  • 15 g brašna
  • biberа
  • 0,1 kg goveđeg mesa
  • 2 kom. belоg luka
  • 5 kom. lovorovog lista
  • 100 g crnog luka
  • 150 g pasulja
  • so
  • 200 ml ulja
  • 1 kom. paprikе

Započni pripremu

Uveče stavite pasulj u lonac i nalijte ga hladnom vodom. Sutradan prospite vodu i nalijte ga svežom vodom. Stavite da se kuva, pa posle pet minuta ključanja prospite vodu i nalijte vrelom vodom. Dodajte iseckan crni luk i kuvajte pasulj dok ne bude mekan. Goveđe meso isecite na komadiće. U pleh stavite 2 dl ulja, zagrejte ga i stavite luk i meso da se zajedno prže. Kada se proprže, stavite kašiku brašna i promešajte. Dodajte kašičicu aleve paprike, pobiberite, posolite i sve dobro izmešajte. Pasulj izručite u pleh sa mesom. Dodajte jednu iseckanu zelenu papriku, dva čena belog luka, lovorov list i stavite u rernu na još sat vremena. Prijatno!

Ocena

Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Leskovačka kuhinja
Klasik
Gurmanski obrok
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo