• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Teško
Visok
Više od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Pačje grudi
Teško
Visok
Više od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • biberа
  • 400 g pačetine
  • so
Priprema

Zagrejte rernu na 200 stepeni. Na jakoj temeraturi zagrejte tiganj koji možete koristiti i za rernu. Zasecite kožu oštrim nožem ali pazite da ne zasečete i meso zajedno sa kožom. Posolite i pobiberite sa svih strana. Kada se tiganj zagreje, meso položite kožom na dole. Pržite meso bez okretanja dva minuta skupljajući masnoću koju ispušta i prelivajući preko gornje strane mesa. Nakon toga stavite tiganj sa mesom u rernu i pesite 6b minuta. Okrenite meso nakon 3 minuta. Gotovu pačetinu isecite na komade i poslužite uz priloge po Vašem ukusu. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak