Maxi logoMaxi logo
  • Pačje grudi

Pačje grudi

Težina pripreme

Teško

Vreme za pripremu

> 30 min

Cena

Visok

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vikend obrok
Glavno jelo
Pačje grudi

Sastojci za 2 Osoba/e

2 Osoba/e
  • biberа
  • 400 g pačetine
  • so

Započni pripremu

Zagrejte rernu na 200 stepeni. Na jakoj temeraturi zagrejte tiganj koji možete koristiti i za rernu. Zasecite kožu oštrim nožem ali pazite da ne zasečete i meso zajedno sa kožom. Posolite i pobiberite sa svih strana. Kada se tiganj zagreje, meso položite kožom na dole. Pržite meso bez okretanja dva minuta skupljajući masnoću koju ispušta i prelivajući preko gornje strane mesa. Nakon toga stavite tiganj sa mesom u rernu i pesite 6b minuta. Okrenite meso nakon 3 minuta. Gotovu pačetinu isecite na komade i poslužite uz priloge po Vašem ukusu. Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Pačje grudi