• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Ovseni hleb sa bademima, susamom i kimom

Srednje
Srednji
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Vegan
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Ovseni hleb sa bademima, susamom i kimom
Srednje
Srednji
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 20 g badema
  • 5 kom. kima
  • 10 g semena lana
  • 100 g ovsenog brašna
  • 1 kom. praška za pecivo
  • 2 g soli
  • 5 g susama
Ovseni hleb sa bademima, susamom i kimom
Priprema

Izmiksujte u blenderu dve šolje ovsenog brašna, dve šolje vode, prašak za pecivo, malo soli, laneno seme, badem, kim i susam. Ostavite smesu da odstoji nekoliko sati, potom je izlijte u pleh za pečenje i pecite hleb na 220 stepeni 40 minuta. Uživajte u ovom zdravom hlebu! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak