Oslić sa povrćem

Lako
Do 30 min
0/5
Srednji
Sastojci za
Sastojci 2 porcije
- 100 g brašna
- 200 g šargarepe
- 400 g oslića
- 400 g špargli
- 100 g brašna
- 200 g šargarepe
- 400 g oslića
- 400 g špargli
Započni pripremu
Oslić isecite na komade i uvaljajte u brašno. Kada se ulje zagreje u šerpi, dodajte komade oslića i pecite dok ne porumene. Odložite ribu na salvetu ili ubrus da bi se ocedio višak ulja. Vezu svežih špargli operite i odstranite im donji deo stabljike. Stavite šparglu u provrelu posoljenu vodu i kuvajte svega nekoliko minuta. Posle špargli u istoj vodi možete skuvati bebi šargarepe. Servirajte oslić sa šparglom, šargarepom i kriškom limuna.
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Vegetarijanski
Slavska trpeza
Ručak
Jesеn
Glavno jelo
Sastojci za 2 osobe
- Maxi pijaca Sargarepa1 Kg
Nije dostupno online, sačuvaj u spisak
- Maxi Psenicno brasno T400 glatko Maxi 1kg1 Kg99
- Maxi Smrznuti oslic bez glave Premia 1kg1 Kg99


