Rezultati pretrage recepataNaćosi sa ljutim papričicama i gvakamole sosom
Maxi logoMaxi logo
  • Naćosi sa ljutim papričicama i gvakamole sosom

Naćosi sa ljutim papričicama i gvakamole sosom

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

> 30 min

Cena

Visok

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Vegetarijanski
Veče za prijateljima
Užina
Naćosi sa ljutim papričicama i gvakamole sosom

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 200 g čeri paradajza
  • 40 g gvakamola
  • 150 g kravljeg sira
  • 2 kom. ljute paprike
  • 100 g čipsa naćosa

Započni pripremu

Pripremite veliki plitki tanjir i poređajte naćose, a potom iseckajte sir po želji i paradajz, ljute papričice i poređajte preko naćosa. Preko toga dodajte gvakamole sos i uživajte u ovom obroku sa svojim prijateljima! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Španska kuhinja
Vegetarijanski
Veče za prijateljima
Užina
Sve sezone
Užina
  • Naćosi sa ljutim papričicama i gvakamole sosom