• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Naćosi sa ljutim papričicama i gvakamole sosom

Lako
Visok
Više od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Užina
  • Kuhinja: Španska kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Užina
  • Prilika: Veče za prijateljima
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Naćosi sa ljutim papričicama i gvakamole sosom
Lako
Visok
Više od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 200 g čeri paradajza
  • 40 g gvakamola
  • 150 g kravljeg sira
  • 2 kom. ljute paprike
  • 100 g čipsa naćosa
Priprema

Pripremite veliki plitki tanjir i poređajte naćose, a potom iseckajte sir po želji i paradajz, ljute papričice i poređajte preko naćosa. Preko toga dodajte gvakamole sos i uživajte u ovom obroku sa svojim prijateljima! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak