• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Naćosi sa junećim mesom, tikvicama i paradajzom

Srednje
Visok
Više od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Užina
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Užina
  • Prilika: Veče za prijateljima
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Naćosi sa junećim mesom, tikvicama i paradajzom
Srednje
Visok
Više od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 400 g svinjskog filea
  • 150 g čipsa naćosa
  • 2 kom. belоg luka
  • 100 g crnog luka
  • 100 g paradajza
  • 100 g tikvica
Naćosi sa junećim mesom, tikvicama i paradajzom
Priprema

Meso isecite na kockice. Na ulju propržite iseckani crni luk i dva čena belog luka dok ne omekšaju. Dodajte meso i dinstajte dok ne dobije rumenu boju. Dodajte iseckane tikvice i nakon deset munuta iseckani paradajz. Servirajte i dodajte naćose. Uživajte u ovom obroku sa svojim prijateljima. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak