• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Teško
Visok
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Mediteranska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Kuvane dagnje
Teško
Visok
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • 500 g dagnji
Kuvane dagnje
Priprema

Pre nego što počnete da kuvate dagnje dobro ih isperite. Stavite malo vode u šerpu, dovoljno je pola šolje. Ubacite dagnje u šerpu s vodom, poklopite i stavite na ringlu. Potrebno je kuvati ih 5-10 minuta. Kada para počne da izlazi ispod poklopca, pogledajte da li su dagnje otvorene. Ukoliko jesu, onda su skuvane. Izvadite dagnje iz šerpe i možete ih servirati kao dodatak drugim jelima, a možete jesti i samo njih uz sveži hleb. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak