• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Kukuruz na roštilju sa parmezanom

Lako
Nizak
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Predjelo
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Roštilj
  • Sezonа: Jesеn

Pošalji ovaj recept

Kukuruz na roštilju sa parmezanom
Lako
Nizak
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 1/2 kg kukuruzа šećerca
  • 100 g parmezana
Kukuruz na roštilju sa parmezanom
Priprema

Pripremite roštilj i na roštiljsku žicu stavite klipove očišćenog kukuruza koje ste prethodno proboli roštiljskim štapićem. Okrećite kukuruz kako bi sa svih strana bio pečen. Ako želite da bude reš-pečen, držite ga duže na vatri. Kada budu pečeni, servirajte ga na tanjiru i preko njega izrendajte parmezan.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak