Rezultati pretrage recepataKukuruz na roštilju sa parmezanom
Maxi logoMaxi logo
  • Kukuruz na roštilju  sa parmezanom

Kukuruz na roštilju sa parmezanom

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 30 min

Cena

Nizak

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Vegetarijanski
Roštilj
Predjelo
Kukuruz na roštilju  sa parmezanom

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e
  • 1/2 kg kukuruzа šećerca
  • 100 g parmezana

Započni pripremu

Pripremite roštilj i na roštiljsku žicu stavite klipove očišćenog kukuruza koje ste prethodno proboli roštiljskim štapićem. Okrećite kukuruz kako bi sa svih strana bio pečen. Ako želite da bude reš-pečen, držite ga duže na vatri. Kada budu pečeni, servirajte ga na tanjiru i preko njega izrendajte parmezan.
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Vegetarijanski
Roštilj
Ručak
Jesеn
Predjelo
  • Kukuruz na roštilju  sa parmezanom