Preskoči link
  • Dostava u vreme koje odabereš
  • Poruči do 21h za sledeće jutro
  • Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Maxi logo
  • Kukuruz na roštilju  sa parmezanom

Kukuruz na roštilju sa parmezanom

Kukuruz na roštilju  sa parmezanom
Lako
Do 30 min
0/5
Nizak

Sastojci za

Sastojci
3 porcije
  • 100 g parmezana
  • 1/2 kg kukuruzа šećerca
  • 100 g parmezana
  • 1/2 kg kukuruzа šećerca

Započni pripremu

Pripremite roštilj i na roštiljsku žicu stavite klipove očišćenog kukuruza koje ste prethodno proboli roštiljskim štapićem. Okrećite kukuruz kako bi sa svih strana bio pečen. Ako želite da bude reš-pečen, držite ga duže na vatri. Kada budu pečeni, servirajte ga na tanjiru i preko njega izrendajte parmezan.

Ocena

Još uvek nije ocenjen

Da li ste probali ovaj recept?

Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Vegetarijanski
Roštilj
Ručak
Jesеn
Predjelo

Takođe može da vam se dopadne