• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Krompir sa začinskim biljem i kobasicama

Lako
Srednji
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Krompir sa začinskim biljem i kobasicama
Lako
Srednji
Manje od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • 1 kom. biberа
  • 2 kom. belоg luka
  • 700 g krompira
  • 300 g kobasica
  • 2 g soli
  • 2 g vegete
  • 3 g začinskog bilja
Krompir sa začinskim biljem i kobasicama
Priprema

Oljušteni krompir isecite kao na fotografiji i stavite u nauljenu tepsiju. Isecite kobasice na kolutiće i stavite između redova krompira, a potom isecite i beli luk i stavite ga između preostalih redova krompira. Posolite, pobiberite, dodajte malo vegete i začinskog bilja. Sipajte još malo ulja i šolju vode. Pecite na 220 stepeni oko 45 minuta dok krompir ne postane mekan i ne dobije zlatnožutu boju. Uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak