Krompir punjen sirom, šunkom i mladim lukom

Srednje
Do 60 min
0/5
Srednji
Sastojci za
Sastojci 3 porcije
- 300 g kobasica
- 300 g krem sira
- 200 g mladog luka
- 400 g krompira
- 300 g kobasica
- 300 g krem sira
- 200 g mladog luka
- 400 g krompira
Započni pripremu
Izdubite krompir kao na fotografiji. Sipajte pomešanu smesu iseckane šunke, krem sira i mladog luka. Stavite da se peče u zagrejanoj rerni na 220 stepeni dok krompir ne dobije zlatnožutu boju. Posolite, pobiberite, dodajte malo vegete. Uživajte u ovom obroku! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Prilog
Sastojci za 3 osobe
- ABC Krem sir ABC 100g100 gr
Nije dostupno online, sačuvaj u spisak
- Maxi mesara pakovano meso Kobasica za pecenje 450g Sveze M450 gr
Nije dostupno online, sačuvaj u spisak
- AGRO ZIN PR Krompir crveni mladi domaci500 gr6000RSD
- Maxi pijaca Luk crni mladi Srebrenjak100 gr7999RSD