Krompir punjen sirom, šunkom i mladim lukom
Težina pripreme
SrednjeVreme za pripremu
Do 60 minCena
SrednjiOcena
Još uvek nije ocenjenKlasik
Vikend obrok
Prilog

Sastojci za 3 Osoba/e
3 Osoba/e
- 300 g kobasica
- 300 g krem sira
- 200 g mladog luka
- 400 g krompira
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7220885
7181759
7220875
7441357
Započni pripremu
Izdubite krompir kao na fotografiji. Sipajte pomešanu smesu iseckane šunke, krem sira i mladog luka. Stavite da se peče u zagrejanoj rerni na 220 stepeni dok krompir ne dobije zlatnožutu boju. Posolite, pobiberite, dodajte malo vegete. Uživajte u ovom obroku! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Srpska kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Prilog
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7220885
7181759
7220875
7441357