Započni pripremu
U velikoj šerpi stavite umućeno jaje, tri kašike meda, 150 g šečera, dve kašike mleka, kašičicu sode bikarbone i 50 g margarina. Stavite da se prokuva i sklonite sa vatre kada proključa, pa dodajte dve kašike kakaoa i 350 g brašna. Ostavite da se malo ohladi, potom umutite testo. Podelite testo na četiri jednaka dela i razvijte svaki na tepsiji obloženoj papriom za pečenje. Pecite sedam minuta na umerenoj temperaturi. Izmešajte tri jaja, tri kašike brašna, tri kašike šećera, dve kašike gustina i jedan vanilin šećer. Stavite 500 ml mleka i 120 g šećera stavite da proključa, pa dodajte smesu jaja, brašna, šećera, vanilin šećera i gustina. Kuvajte pet minuta na umerenoj temeraturi uz mešanje. Sklonite fil sa ringle i prekrijte folijom. Kada se ohladi, dodajte 200 g margarina i umutite. Ostavite u frižideru pola sata. Potom možete krenuti sa ređanjem kora i fila, kao na fotografiji. Prijatno!