Započni pripremu
U većoj posudi izmešajte soja-sos, vino i gustin, dodajte skuvanu i u blenderu usitnjenu piletinu, dobro izmešajte i ostavite da se marinira neko vreme. U većem tiganju zagrejte maslinovo ulje u kojem ćete propržiti mariniranu piletinu. Potom dodajte povrće isečeno na rezance ili kolutove i dinstajte još tri-četiri minuta. Rendani đumbir dodajte na kraju. Po potrebi, u ovo kinesko jelo dodajte još kašiku soja-sosa. Pre filovanja prolećnih rolnica meso s povrćem ocedite od viška tečnosti. U posebnoj posudi sjedinite gustin s vodom. Kore za pitu isecite na osam jednakih delova, a potom možete da počnete sa filovanjem. Kašiku smese stavite na ivicu kore, potom je savijte kao pismo i urolajte. Rolnice premažite rastvorom gustina, zatim ih pržite u ulju četiri-pet minuta ili dok ne dobiju zlatnu boju. Rolnice poređajte na ubrus kako bi se uklonio višak masnoće. Kineske rolnice servirajte uz soja-sos, tartar sos i ajvar.