• Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
  • Asortiman od preko 15.000 artikala
  • Cene i promocije iste kao u Maxi radnjama
  • Besplatna dostava u terminu koji sami birate
  • Brza kupovina
  • Spiskovi  
Nazad

Lako
Nizak
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Dezert
  • Prilika: Romantični obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Karamelizovane banane
Lako
Nizak
Manje od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 4 kom. banana
  • 120 g maslaca
  • 50 ml meda
  • 20 ml ruma
  • 120 g šećera
Karamelizovane banane
Priprema

Oljuštite banane i prepolovite ih po dužini. U tiganju ugrejte maslac, šećer i med, te ubacite banane i pecite ih tri-četiri minuta prelivajući ih sve vreme rastopljenim maslacem šećerom i medom. Kada smesa počne da se karamelizuje a banane da menjaju boju, prelijte ih rumom i sklonite tiganj s ringle. Karamelizovane banane možete služiti uz sladoled od čokolade i vanile.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak