• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Junetina na roštilju sa šargarepom i susamom

Srednje
Visok
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Daleki istok
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Gurmanski obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Junetina na roštilju sa šargarepom i susamom
Srednje
Visok
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • 2 kom. belоg luka
  • 600 g junećeg mesa
  • 10 g susama
  • 5 g senfa
  • 1 kom. šargarepe
  • 2 kom. bibera
  • 2 g soli
Junetina na roštilju sa šargarepom i susamom
Priprema

Isecite meso kao na fotografiji. Začinite ga solju i biberom, a sa druge strane premažite senfom u koji ste umešali beli luk. Ostavite da odstoji preko noći. Roštilj zagrejte na oko 200 stepeni, pa stavite junetinu da se prži sa začinjene strane četiri minuta, onda je okrenite i dopecite još četiri minuta sa druge strane. Isecite šargarepu kao na fotografiji, pa je propržite na izdinstanom luku i ulju. Nakon toga ubacite susam i promešajte. Servirajte i uživajte u ovom ukusnom obroku! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak