Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0
Maxi logoMaxi logo
  • Juneći biftek

Juneći biftek

Juneći biftek
Srednje
> 60 min
5/5
Visok

Sastojci za

Sastojci
6 porcije
  • 6 kom. belоg luka
  • 2 kom. bibera
  • 1000 g bifteka
  • 100 g celera
  • 20 ml maslinovog ulja
  • 100 g crnog luka
  • 200 g paprike
  • 100 ml piva
  • 10 g senfa
  • 3 g soli
  • 200 g šargarepe
  • 3 g vegete
  • 6 kom. belоg luka
  • 2 kom. bibera
  • 1000 g bifteka
  • 100 g celera
  • 20 ml maslinovog ulja
  • 100 g crnog luka
  • 200 g paprike
  • 100 ml piva
  • 10 g senfa
  • 3 g soli
  • 200 g šargarepe
  • 3 g vegete

Započni pripremu

Biftek posolite, pobiberite i začinite vegetom. Premažite senfom i maslinovim uljem. Zamotajte folijom i ostavite da odstoji preko noći. Sutradan propržite meso u tiganju na maslinovom ulju. Stavite ga u pleh za pečenje, pospite začinima i dodajte povrće i pivo. Dodajte malo vode i saft na kom se meso pržilo. Pecite u rerni na 160 stepeni dva i po sata. Servirajte i uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Ocena

Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo