Maxi logoMaxi logo
  • Juneći biftek

Juneći biftek

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Visok

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vikend obrok
Glavno jelo
Juneći biftek

Sastojci za 6 Osoba/e

6 Osoba/e
  • 100 g crnog luka
  • 6 kom. belоg luka
  • 2 kom. bibera
  • 100 g celera
  • 1000 g bifteka
  • 20 ml maslinovog ulja
  • 200 g paprike
  • 100 ml piva
  • 10 g senfa
  • 200 g šargarepe
  • 3 g vegete
  • 3 g soli

Započni pripremu

Biftek posolite, pobiberite i začinite vegetom. Premažite senfom i maslinovim uljem. Zamotajte folijom i ostavite da odstoji preko noći. Sutradan propržite meso u tiganju na maslinovom ulju. Stavite ga u pleh za pečenje, pospite začinima i dodajte povrće i pivo. Dodajte malo vode i saft na kom se meso pržilo. Pecite u rerni na 160 stepeni dva i po sata. Servirajte i uživajte u ovom obroku! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Juneći biftek