Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5000 rsd. Unesi kod RGMF1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu i Novom Sadu do 10.12.2023

Maxi logoMaxi logo
  • Jegulja

Jegulja

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Visok

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Veče za prijateljima
Glavno jelo
Jegulja

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e
  • 3 kom. belоg luka
  • 100 ml belog vina
  • 1 kom. biberа
  • 3 g soli
  • 100 g crnog luka
  • 1000 g jegulje

Započni pripremu

Očišćenu jegulju stavite u nauljenu posudu za pečenje. Oko nje poređajte iseckani luk, prelijte maslinovim uljem, posolite, pobiberite i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta. Izvadite iz rerne, prelijte vinom, pecite još 20 minuta na 180 stepeni i servirajte kao na fotografiji. Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Veče za prijateljima
Večera
Sve sezone
Glavno jelo
  • Jegulja