Maxi logoMaxi logo
  • Jegulja

Jegulja

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Visok

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Veče za prijateljima
Glavno jelo
Jegulja

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e
  • 3 kom. belоg luka
  • 100 ml belog vina
  • 1 kom. biberа
  • 100 g crnog luka
  • 3 g soli
  • 1000 g jegulje

Započni pripremu

Očišćenu jegulju stavite u nauljenu posudu za pečenje. Oko nje poređajte iseckani luk, prelijte maslinovim uljem, posolite, pobiberite i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta. Izvadite iz rerne, prelijte vinom, pecite još 20 minuta na 180 stepeni i servirajte kao na fotografiji. Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Veče za prijateljima
Večera
Sve sezone
Glavno jelo
  • Jegulja