• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Ječmena kaša sa sezonskim voćem

Lako
Nizak
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Užina
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Vegan
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Vegetarijanski obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Ječmena kaša sa sezonskim voćem
Lako
Nizak
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • cimetа
  • 100 g jagoda
  • 200 g ječma
  • 100 ml sojinog mleka
Ječmena kaša sa sezonskim voćem
Priprema

Ječam kuvajte u vodi (odnos ječma i vode 1:3) na srednjoj temperaturi oko 45 minuta. Povremeno promešajte i dodajte vodu po potrebi. Potom sklonite ječam sa ringle i ostavite ga da odstoji još čitav jedan sat. Dobro ga procedite i sipajte u veću posudu, pa dodajte sojino mleko, cimet i sezonsko voće. Tokom leta idealna kombinacija uz ječmenu kašu jesu jagode, maline i borovnice.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak