Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 6000RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.4.2025.

Želimo da vas obavestimo da kompanija Delez Srbija nije organizator promotivnih akcija koje se ovih dana pojavljuju na društvenim mrežama. Opširnije o primerima ovakvih promocija na linku.

French Bull putni program: molim te da pre potvrđivanja kupovine na odabranom artiklu uneseš u napomeni boju artikla koju želiš, ili da nakon potvrđene porudžbine kontaktiraš call centar 0800 3537 030 i dostaviš istu informaciju – ovo se odnosi samo na artikle kod kojih postoje varijacije u pogledu boje.

Rezultati pretrage recepataHleb sa tikvom, lukom i maslinama
Maxi logoMaxi logo
  • Hleb sa tikvom, lukom i maslinama

Hleb sa tikvom, lukom i maslinama

Hleb sa tikvom, lukom i maslinama
Srednje
> 60 min
0/5
Srednji

Sastojci za

Sastojci
2 porcije
  • 1000 g brašna
  • 200 g crnog luka
  • 2 kom. jaja
  • 200 ml jogurta
  • 1/2 kom. svežeg kvasca
  • 200 g maslina
  • 30 ml maslinovog ulja
  • 100 ml mleka
  • 1 kom. praška za pecivo
  • 2 g šećera
  • 2 g soli
  • 500 g tikvica
  • 1000 g brašna
  • 200 g crnog luka
  • 2 kom. jaja
  • 200 ml jogurta
  • 1/2 kom. svežeg kvasca
  • 200 g maslina
  • 30 ml maslinovog ulja
  • 100 ml mleka
  • 1 kom. praška za pecivo
  • 2 g šećera
  • 2 g soli
  • 500 g tikvica

Započni pripremu

Za testo je potrebno: 2 čaše jogurta, 1 čaša mleka, pola kockice kvasca, 2 jaja, 1 kašičica soli, 1 kašičica šećera, 3 kašike maslinovog ulja, 1 prašak za pecivo i 1 kg brašna (preporučujemo pola integralnog, pola običnog mekog). Zamesite testo i stavite da odstoji barem tri sata u frižideru. Nakon toga razvucite testo i stavite preko iseckanu tikvu, crni luk i masline. Pecite u rerni dok tikva ne bude mekana i ne dobije lepu rumenu boju. Prijatno!

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Vegetarijanski
Vikend obrok
Ručak
Jesеn,Zima
Prilog