• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Hleb punjen kobasicama, jajima i sirom

Lako
Srednji
Manje od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Doručak
  • Prilika: Doručak
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Hleb punjen kobasicama, jajima i sirom
Lako
Srednji
Manje od 30 min
1/5

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 1 Porcije +
  • 1 kom. jaja
  • 1 kom. kiflе
  • 100 g kobasica
  • 200 g kravljeg sira
Hleb punjen kobasicama, jajima i sirom
Priprema

Izdubite sredinu hleba kao na fotografiji. Iseckane kobasice pržite na vrelom ulju nekoliko minuta. Kada porumene, stavite ih na papirni ubrus da se ocede od viška masnoće. Skuvajte jedno jaje, potom ga iseckajte i pomešajte sa krem sirom. Povežite sve sastojke i punite hleb tom smesom. Uživajte u doručku! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak