Hleb punjen kobasicama, jajima i sirom
Težina pripreme
LakoVreme za pripremu
Do 30 minCena
SrednjiOcena
1 od 5Klasik
Doručak
Glavno jelo

Sastojci za 1 Osoba/e
1 Osoba/e
- 1 kom. jaja
- 1 kom. kiflе
- 100 g kobasica
- 200 g kravljeg sira
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7518479
7181062
7203213
7441357
Započni pripremu
Izdubite sredinu hleba kao na fotografiji. Iseckane kobasice pržite na vrelom ulju nekoliko minuta. Kada porumene, stavite ih na papirni ubrus da se ocede od viška masnoće. Skuvajte jedno jaje, potom ga iseckajte i pomešajte sa krem sirom. Povežite sve sastojke i punite hleb tom smesom. Uživajte u doručku! Prijatno!
Ocena
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Doručak
Doručak
Sve sezone
Glavno jelo
Kupi sastojke
Osnovni sastojci
7518479
7181062
7203213
7441357