• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Grilovana svinjska rebarca sa povrćem

Srednje
Srednji
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Roštilj
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Grilovana svinjska rebarca sa povrćem
Srednje
Srednji
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 3 Porcije +
  • 5 kom. bibera
  • 200 g crnog luka
  • 500 g krompira
  • 300 g šargarepe
  • 10 g soli
  • 2000 kg svinjskih rebara
  • 300 g tikvica
  • 5 g vegete
Priprema

Svinjska rebarca posolite, pobiberite, začinite uljem i vegetom i ostavite da odstoje minimum sat vremena. Nakon toga ih pecite na roštilju sa svih strana. Zasebno stavite oljušteni krompir da se obari u slanoj vodi sa oljuštenom šargarepom. Grilujte i iseckane tikvice i kolutove crnog luka. Kada meso bude gotovo, servirajte, potom ocedite krompir i šargarepu, posolite, pobiberite, začinite vegetom i servirajte kao prilog. Uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak