Rezultati pretrage recepataGrilovana svinjska rebarca sa povrćem
Maxi logoMaxi logo
  • Grilovana svinjska rebarca sa povrćem

Grilovana svinjska rebarca sa povrćem

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Roštilj
Glavno jelo
Grilovana svinjska rebarca sa povrćem

Sastojci za 3 Osoba/e

3 Osoba/e
  • 5 kom. bibera
  • 200 g crnog luka
  • 500 g krompira
  • 300 g šargarepe
  • 10 g soli
  • 2000 kg svinjskih rebara
  • 300 g tikvica
  • 5 g vegete

Započni pripremu

Svinjska rebarca posolite, pobiberite, začinite uljem i vegetom i ostavite da odstoje minimum sat vremena. Nakon toga ih pecite na roštilju sa svih strana. Zasebno stavite oljušteni krompir da se obari u slanoj vodi sa oljuštenom šargarepom. Grilujte i iseckane tikvice i kolutove crnog luka. Kada meso bude gotovo, servirajte, potom ocedite krompir i šargarepu, posolite, pobiberite, začinite vegetom i servirajte kao prilog. Uživajte u ovom obroku! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Roštilj
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Grilovana svinjska rebarca sa povrćem