• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Domaći pomfrit sa ljutim kečapom

Lako
Nizak
Više od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Prilog
  • Kuhinja: Evropska kuhinja
  • Dijeta: Vegetarijanski
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Studentski obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Domaći pomfrit sa ljutim kečapom
Lako
Nizak
Više od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • 50 g kečapa
  • biberа
  • 400 g krompira
  • so
  • 150 ml ulja
Domaći pomfrit sa ljutim kečapom
Priprema

Oljuštite krompir i isecite ga na komadiće kao za pomfrit. Stavite ga u suvu krpu i iscedite svu vodu iz njega da ne bi prskalo ulje. U tiganju stavite veću količinu ulja (tako da može da prekrije ceo krompir) i, kada se dobro zagreje, stavite krompir. Okrećite povremeno krompir kako bi se lepo ispržio sa svih strana. Kada dobije zlatkastu boju, znači da je gotov. Posolite i pobiberite i kao prilog servirajte ljuti kečap uz ljutu papričicu. Uživajte!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak