• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Srednje
Srednji
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Sos
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Ručak
  • Prilika: Zimnica
  • Sezonа: Proleće,Leto

Pošalji ovaj recept

Domaći kečap
Srednje
Srednji
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 10 Porcije +
  • 1 kom. biberа
  • 10 kom. belоg luka
  • 1 kom. čili papričice
  • 4 kom. paradajza
  • 10 g origana
  • 10 kom. crnog luka
  • 10 g paprike
  • so
Domaći kečap
Priprema

Paradajz, paprike, crni i beli luk i čili paradajz isecite na kockice i stavite u dubok lonac. Naljte vodom da sve povrće bude potopljeno. Kuvajte sos oko 35 minuta na srednjoj temperaturi mešajući ga sve vreme. Dodajte sve začine. Potom štapnim mikserom od sosa napravite domaći kečap. Smesu sipajte u sterilne tegle, poklopite, pa okrenite tegle naopako na 12 sati. Domaći kečap je odmah spreman za slasno uživanje.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak